Smaakvolle, duurzame en eerlijke
ingrediënten voor iedereen.

Jimmy Loves Food is een bedrijf van liefhebbers van lekker eten met dezelfde stip aan de horizon: smaakvol, milieuvriendelijk, eerlijk en gezond voedsel voor iedereen. Wil jij ook werken met duurzamere en smaakvolle producten voor dezelfde prijs? Laat ons je adviseren.

Food lovers only.

Smaakvolle, duurzame en eerlijke ingredienten voor iedereen.

Food lovers only.

Jimmy Loves Food is een bedrijf van liefhebbers van lekker eten met dezelfde stip aan de horizon: smaakvol, milieuvriendelijk, eerlijk en gezond voedsel voor iedereen. Wil jij ook werken met duurzamere en smaakvolle producten voor dezelfde prijs? Laat ons je adviseren.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld

De oorsprong van onze missie

Michiel Slegt

mede-oprichter en aanjager

‘Hoi! Tof dat je Jimmy Loves Food beter wil leren kennen. Ik ben Michiel Slegt, ondernemer en gek op lekker eten. Vooral de verhalen achter ingrediënten fascineren mij. Ik vind het leuk om me te verdiepen in plaatselijke gerechten. Waarom komen bepaalde vruchten en groenten daar wel voor en niet in andere delen van de wereld? De invloed van het klimaat, de bodemsoort en andere factoren heeft me altijd beziggehouden.

Onze 4 beloften

We beloven jou dat we onze producten zoveel mogelijk lokaal of uit Nederland halen.We weten ook dat in sommige seizoenen de producten van iets verder weg beter zijn, omdat ze hier dan in energievretende kassen worden geproduceerd. Wij hebben de ervaring en de kennis om je in elk seizoen te voorzien van de meest lokale producten van dat moment. Is iets buiten het seizoen? Dan beloven we je ook nog dat we daar alternatieven voor hebben.
Jimmy Loves Food selecteert betere producten. Producten die niet de hele wereld over gereisd zijn, die duurzaam geteeld zijn. Ons vlees is Nederlands, tenzij er aanbod is dat qua dierenwelzijn en duurzaamheid gelijkwaardig is. Wij verkopen uitsluitend vis uit de Noordzee of het IJsselmeer. Wij beloven jou dat je blij wordt van onze producten. Zodra jij er volledig achter staat en het verhaal weet over te brengen op je gasten, zullen zij blij worden van jou. En zo hebben we dan samen de wereld een stukje blijer gemaakt door op de duurzaamste manier met haar om te gaan. Natuurlijk helpen we je graag om onze verhalen ook aan je gasten te vertellen.
Jimmy gelooft erin dat je niet meer hoeft te betalen voor betere producten. Daarom beloven wij dat onze producten, die van vergelijkbare kwaliteit zijn, niet duurder zijn dan de producten waar je nu mee werkt. Wij kunnen jou adviseren op het gebied van producten, seizoenen, menukaarten en meer. We staan naast je in de keuken om je te helpen je producten optimaal te gebruiken. Daarnaast helpen we je door onze ondersteunende materialen en service het verhaal ook aan jouw gasten te vertellen. Want we beloven je; dat vinden ze geweldig. En dat zit bij de prijs inbegrepen.

Je wilt betere keuzes, betere producten, maar wat is nou duurzamer, en wat bespaar je nou eigenlijk? Van Jimmy Loves Food ontvang je maandelijks een overzicht met de resultaten van je bestellingen. Zo kan je zien dat we ook echt doen wat we beloven: Minder CO2 uitstoot. Minder foodmiles. Betere wereld.

Kies voor
ingrediënten met een
eerlijk verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.